Ljufa har født 7 dejlige hvalpe, alle er reserveret. Kontakt os hvis i vil på interesse liste til næste kuld 😊

Ljufa har født 7 dejlige hvalpe, alle er reserveret. Kontakt os hvis i vil på interesse liste til næste kuld 😊

Vi har den 27. maj fået 7 skønne hvalpe!

Vi har den 27. maj fået 7 skønne hvalpe!

Vi har stueopdræt og har indimellem hvalpe, hold øje med siden der opdateres med kommende kuld....

Vores hunde er familiehunde, der lever med i alle familiens gøremål. Derfor betyder vores hvalpe også rigtig meget for os, og derfor føler vi et stort ansvar for at vore hvalpe ender hos de helt rigtige familier. 

Vi tager et depositum for at blive skrevet op til en hvalp, og skal du "bare" have en hvalp "her og nu" så lad være med at kontakte os. Vi ønsker at vores hvalpekøbere virkelig ønsker sig en hvalp fra vores helt specielle opdræt, og at de er villige til at vente på at hvalpen bliver født ❤️

Vi går meget op i at vores hunde er sunde og raske, og at deres sind og temperament er helt i top. Vi avler KUN på hunde der opfylder avlsbetingelserne fra Dansk Kennelklub, og avlsanbefalingerne fra Eurasierklubben Danmark. Vi kører gerne Europa rundt for at finde den helt rigtige hanhund til vores tæver.

Eurasieren er ikke en allemandshund, og vi forventer at man har sat sig grundigt ind i racen og dens behov, for det er en pragtfuld race med mange kvaliteter, men ikke en hund for alle.
Vi har mange spørgsmål til kommende hvalpekøbere, og købere skal komme og besøge os og  hvalpene et par gange, inden man måske får en lille hvalp med hjem.

Vi fordeler hvalpene når vi kender hvalpenes sind og temperament, og hverdagen hos de familier de skal bo hos. Man bliver først endelig godkendt til køb af en af vores hvalpe, når man har besøgt os, sammen med hvalpene.

Vores hvalpe bliver selvfølgelig født inde i huset. I den første tid bor de i fred og ro i vores soveværelse sammen med deres mor. Når de bliver ældre flytter de ud i resten af huset, og der socialiseres de med andre hunde og vænnes til dagligdagens lyde og forskellige mennesker. 

Læg mærke til at vores hunde opvokser i HELE huset, og ikke i et specielt hundeværelse, som de kun er ude fra engang imellem, f.eks når der er hvalpekøbere på besøg. Vi opdrætter hunde til familien, og derfor skal de fra helt små være en del af dette, det giver nogle skrammer på huset, men vores hvalpes ve og vel betyder mere for os, end et nystrøget hjem :)

Vores hvalpe prøver alt hvad der normalt foregår i en familie. De kommer på en masse gåture hvor de vænnes til halsbånd og snor, de prøver at køre i bil flere gange, de oplever landlivet med forskellige store dyr, og kommer på besøg i byen med trafik og larm, så i får en hvalp hjem med en masse gode oplevelser i bagagen!

Når du køber hvalp af os, får du:

 • En godt socialiseret hvalp
 • DKK stambog
 • ID mærkning med chip
 • Lovlig registrering i Dansk Hunderegister
 • Sundhedsattest fra dyrlæge
 • En hvalp der har fået den første bacisvaccine
 • En hvalp der har fået ormekur
 • En hvalpemappe med tips og fodringsvejledning
 • Hvalpepakke med et styk legetøj, et tæppe der lugter af mor, foderprøver og diverse brochurer med bla hundeforsikringer
 • Hundesele og line
 • Hvalpefoder til den første tid
 • Altid hjælp, råd og vejledning

Vi tilbyder også at tage vores tidligere hvalpe i feriekoloni, mod en lille betaling, mens deres to-benede familiemedlemmer holder ferie - så kommer jeres "børn" i trygge rammer ❤️

Atla har fået 6 dejlige hvalpe - 5 piger og 1 dreng 🐾🍼🐾

Atla er blevet parret med den dejlige Baloo, Melkerei's Gordon DK 09756/2018 og scanningen var positiv 💕🐝💕

Hvalpene blev født den 13/10 2021 ❤️ Alle har fået nyt hjem ❤️

Atla’s med hendes nyfødte hvalpe 2021 🥰

Atla’s med hendes nyfødte hvalpe 2021 🥰

Blidas dejlige hvalpe ❤️

Blidas dejlige hvalpe ❤️

Ljufa’s nyfødte hvalpe - kun et par timer gamle ❤️

Ljufa’s nyfødte hvalpe - kun et par timer gamle ❤️

Ljufa med 6 små hvalpe ❤️

Ljufa med 6 små hvalpe ❤️

Skovhedens Chewbacca ❤️

Skovhedens Chewbacca ❤️

Del siden